Onze auteurs helpen jou

Een goede én overtuigende productbeschrijving nodig?

Laat onze ervaren professionals jouw product omschrijven. Overtuig klanten van de waarde van het product en zorg voor een betere verkoop.

€39,95 per tekst
10% korting voor Sellevate members

"Mijn nieuwe productbeschrijving van Sellevate heeft voor 4% stijging in sales gezorgd. Ook sta ik nu op de eerste pagina op bol.com. Eerlijk, dit was mij zelf nooit gelukt."

Zakaria
Elite-gebruiker Sellevate

Behaal meer succes op bol.com met de kracht van een uniek en goed verhaal.

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Correct geschreven
Correct geschreven

Onze professionele auteurs verzorgen teksten die kloppen qua zinsopbouw, spelling en grammatica.

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Snel geleverd
HTML tags

De teksten worden met HTML tags opgeleverd voor een nette en juiste opmaak in weergave op bol.com.

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Boost verkoop
Nederlands/Belgisch

Bij het schrijven van de productbeschrijvingen wordt er gebruik gemaakt van Nederlandse en Belgische zoekwoorden.

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Correct geschreven
Keyword integratie

Door het gebruik van keywords word jouw product beter vindbaar voor klanten op bol.com.

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Snel geleverd
Snel geleverd

Als we alle informatie binnen hebben voor jouw productomschrijving gaan we direct aan de slag.

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Boost verkoop
Titel optimalisatie

Een pakkende titel met de juiste zoekwoorden zal resulteren in een betere conversie.

Wat onze klanten zeggen.

RECENSIES

Voor het lanceren van ons eerste product hebben wij gebruik gemaakt van de productbeschrijvingen van Sellevate. Ons product heeft na twee weken een conversiepercentage van 6% en staat staat nu net niet in de top 10 op de eerste pagina. We zijn erg blij met de eerste resultaten! Verder is het bedrijf goed bereikbaar en zijn ondertussen onze sparringpartner geworden.
Krys & Bob
Klant
“Met de productbeschrijving van Sellevate ben ik van pagina 3 naar pagina 1 gegaan en nu vecht ik in de top 10 mee. Mijn conversie is gestegen van 4,7 naar 7.9. Dat is een stijging van 60%. De tekst heeft zich in één dag al terugbetaald!”
Robbe Snauwaert
Klant
“Helemaal top die vakkundige teksten van Sellevate! Voor een krachtige productbeschrijving ben je hier aan het juiste adres. Sinds de nieuwe productbeschrijving heb ik een conversiepercentage van 10,5%. De tekst heeft zichzelf op de eerste dag al direct terugbetaald.”
Bastian Knoop
Klant
“Via Sellevate heb ik mijn productbeschrijving aangeschaft. Na informatie verstrekt te hebben ze deze binnen een week geschreven. Ik had mijn product al 2 weken online staan, maar ik had nog geen sales. Dezelfde dag na het toevoegen van de nieuwe beschrijving had ik al direct een sale. Mijn product is nu beter vindbaar en mijn conversie is van 0,5 naar 4,0 gegaan!”
Charlotte van der Bom
Klant
"Ik heb meegedaan met de test voor de productbeschrijvingen. Na mijn gegevens doorgestuurd te hebben zijn ze aan de slag gegaan en binnen korte tijd hebben ze een goede tekst gemaakt. Nu na het online zetten van het product heb ik binnen 24 uur de eerste verkoop te pakken. Op naar meer samenwerking voor productteksten!"
Chris van der Leeden
Klant
“De productbeschrijving is goed gestructureerd met bulletpoints, tussentitels, dikgedrukte tekst en html tags. Dankzij de html tags heb ik meteen al de juiste witruimtes tussen de teksten en moet ik dit zelf niet meer uitzoeken. De bijgeleverde titel is ook goed en bevatte alle nodige keywords.”
Stijn Callebaut
Klant
"Ik ben erg tevreden met de productbeschrijving die Sellevate Services mij heeft aangeboden. Deze voldoet aan de kwaliteitseisen waar een productbeschrijving aan moet voldoen. Ik wilde als startende verkoper meteen beginnen met de juiste productbeschrijving waarbij alle noodzakelijke punten worden benoemt waar een startende verkoper waarschijnlijk niet gelijk aan denkt. Het heeft mij veel tijd en moeite bespaard. De communicatie met Sellevate Services verliep vlekkeloos. De vragen die ik had zijn netjes en tijdig beantwoordt. Voor mijn volgende productbeschrijving weet ik waar ik moet zijn!"
Natasha Partapsing
Klant
"Aangezien ik eigenlijk totaal niet graag de productomschrijving doe, en er al meer dan genoeg tijd kruipt in de product research, heb ik als test een paar teksten laten maken bij Sellevate. Weten dat iemand anders voor jou dit (niet zo leuke) werkje in orde gaat brengen, en dan gewoon de tekst kopiëren naar je bol account, Is toch echt wel een fantastisch gevoel... en een stress factor minder! Een aanrader voor iedereen die zijn of haar tijd liever anders spendeert."
Samuel Corneille
Klant
Sellevate Product Research Tool Bol.com - Probleem oplossend schrijven
Wij lossen de puzzel op

Wij omschrijven het probleem en geven de oplossing.

Het schrijven van een goede productbeschrijving kun je zien als een onopgeloste puzzel. Je weet eigenlijk alles van je eigen product, maar hoe plaats je dat in een kloppend verhaal?

Heldere beschrijving probleem

Overtuig de consument met jouw oplossing

Volledig commercieel gericht

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Inspelen op de behoefte van de klant
WEET WAT DE KLANT NODIG HEEFT

Wij spelen in op de behoefte van de klant.

Het is belangrijk dat je weet waar een klant naar op zoek is. Door in te spelen op de behoefte van de klant is de kans groter dat jouw product wordt gekocht.

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Goed geschreven teksten verkopen beter
MEER CLICKS EN VERBETERDE VERKOOP

Overtuig en verkoop beter met eersteklas teksten.

Een overzichtelijke maar vooral overtuigende tekst zal zorgen voor een betere conversie van jouw producten op bol.com. Laat ons je helpen met nette eersteklas teksten.

“Hey ik ben Bente, auteur voor Sellevate Services. Met mijn achtergrond in psychologie schrijf ik teksten die voor een betere conversie zorgen op bol.com. Een productbeschrijving schrijf je niet zomaar. Het is belangrijk dat je inspeelt op de behoefte en het gevoel van de klant.

Ik ben in Nederland opgegroeid, maar woon nu in België. Dit gebruik ik in mijn teksten voor jullie. Sommige woorden met dezelfde betekenis zijn in beide landen namelijk anders. Door het juist combineren van deze woorden zijn de teksten voor zowel het Nederlandse als het Belgische publiek beter vindbaar. ”

Bente
Auteur Sellevate Services

Voordelig, snel en professioneel.

Onze auteurs weten hoe ze een pakkende tekst voor een product moeten schrijven. Bespaar de moeite en laat nu een unieke beschrijving maken voor jouw product op bol.com.

waar wacht je nog op?

We hebben maar drie dingen van je nodig

Om jouw product zo goed mogelijk te beschrijven hebben we wat informatie nodig. Hoe duidelijker de informatie, hoe beter de productbeschrijving zal worden!

Keywords
Geef de keywords door waarop je gevonden wilt worden.
Product eigenschappen
Geef ons een beschrijving van je product.
Link naar productpagina
Hierdoor krijgen we nog een beter beeld van het product.

€ 39,95 ex. btw

Sellevate member? Dan krijg je 10% korting.

Converterende beschrijving

Geoptimaliseerde titel

1 aanpassingsmogelijkheid

Via de bovenstaande button kom je op een inschrijfformulier. Na het versturen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Sellevate Product Research Tool Bol.com - Vragen icon

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Sellevate Services? Misschien vind je het antwoord bij onze veel gestelde vragen hieronder.

Binnen welke termijn ontvang ik mijn tekst?

Je ontvangt jouw nieuwe productbeschrijving binnen 7 dagen, ingaand vanaf het moment van bestellen.

Wat als ik nou niet tevreden ben met mijn tekst?

Schrijven is natuurlijk maatwerk. Daarom hebben we standaard opgenomen dat je één revisie kunt indienen wanneer je niet helemaal tevreden bent. De herschreven tekst ontvang je binnen 48 uur. Afhankelijk van de inhoud van de feedback. Lees de algemene voorwaarden goed door voor al je rechten en plichten.

Door wie wordt mijn productbeschrijving geschreven?

Je productbeschrijving wordt geschreven door een ervaren copywriter en/of een master student met een achtergrond in communicatie en beïnvloeding. Zo ontvang je foutloze teksten die mensen zoveel mogelijk bewegen naar een aankoop.

Wat als ik meer dan 1 tekst wil bestellen?

Indien je meer dan een tekst wil bestellen, willen we je vragen om contact te zoeken met services@sellevate.nl of via de support knop rechtsonder.

Wat doen jullie met mijn productinformatie?

We garanderen dat de jouw productinformatie enkel en alleen gebruikt zal worden voor het schrijven van een goede productomschrijving. Vertrouw je het toch niet helemaal? Bekijk de algemene voorwaarden om gerust gesteld te worden.

Is je vraag niet beantwoord? Kijk dan eens in ons infocenter.

Wacht niet langer en start nu met het vinden van winstgevende producten

Probeer nu gratis