Blog

Als je online onderneemt komt daar heel wat bij kijken. Genoeg mogelijkheden om te optimaliseren. Lees het Sellevate-blog, doe er je voordeel mee.
Alles
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tips

Succesvol Verkopen op Bol.com: De Zakelijke Gids

Sellevate biedt tools en strategieën voor zakelijke gebruikers op bol.com om zaken als productselectie, prijsoptimalisatie, voorraadbeheer en verkoopanalyse te verbeteren, wat resulteert in verhoogde zichtbaarheid en omzet.

June 11, 2024

Lees
Tips

Navigeren door de Wereld van Dropshipping op Bol.com: Een Uitgebreide Gids

Dropshippen op bol.com is een methode waarbij producten rechtstreeks van de leverancier naar de klant worden verzonden zonder voorraad, wat gepaard gaat met zowel lage instapkosten als verschillende uitdagingen, maar de kansen op succes kunnen toenemen door hulpmiddelen zoals Sellevate.nl te gebruiken.

June 11, 2024

Lees
Tips

De Rol en Verantwoordelijkheden van een E-commerce Manager: Een Onderzoek naar Hun Dagelijkse Werkzaamheden

Een E-commerce Manager is een cruciale speler in online handelsondernemingen, waar ze zich bezighouden met de ontwikkeling, uitvoering en optimalisatie van online verkoopkanalen, en strategische planning tot klanttevredenheid moeten managen om bedrijfsgroei in de dynamische e-commerce sector te bevorderen.

June 10, 2024

Lees
Tips

E-commerce Ontcijferd: Jouw Gids voor de Wereld van Online Handel

E-commerce, de online koop en verkoop van producten en diensten, heeft een revolutionaire groei gezien sinds de jaren '90 en biedt zowel verkopers als consumenten flinke voordelen; het belooft nog meer innovatie zoals AI-integratie, terwijgether bol.com belicht wordt als belangrijk platform in Nederland voor e-commerce activiteiten.

June 10, 2024

Lees
Tips

Succesvol Online Handelen: Hoe Word je een Topverkoper op Bol.com

Om een succesvolle verkoper te worden op bol.com, moet je de markt goed kennen, je productvermeldingen optimaliseren, efficiënt met je voorraad omspringen, uitmuntende klantenservice bieden en effectieve promotiestrategieën inzetten, met hulpmiddelen zoals Sellevate.nl om je te ondersteunen.

June 7, 2024

Lees
Tips

Google Ads Ontcijferd: Uw Complete Gids voor Online Adverteren

Google Ads is een online advertentieplatform van Google waarmee adverteerders pay-per-click advertenties kunnen plaatsen op verschillende Google-diensten en -netwerken, maar brengt zowel voordelen als uitdagingen met zich mee en is van cruciaal belang voor de zichtbaarheid en groei in e-commerce.

June 7, 2024

Lees
Tips

Ontdek de Wereld van Google Ads: Alles Wat Je Moet Weten

Google Ads is een uitgebreid online advertentieplatform rijk aan functionaliteiten en mogelijkheden, waarmee bedrijven gericht kunnen adverteren binnen het Google-netwerk door betalen per klik, en met een focus op relevante trefwoorden en veelzijdige targeting opties, en opties voor het beheren en optimaliseren van campagnes biedt het de mogelijkheid de online zichtbaarheid te vergroten en zakelijke groei te stimuleren.

June 4, 2024

Lees
Tips

Toekomst van Modesnelwegen: De Domineerende Boltrends van Dit Seizoen

Boltrends, een platform gespecialiseerd in het opsporen van trending zoekwoorden op bol.com, werkt samen met Sellevate om verkopers unieke inzichten te geven die helpen hun producten en marketingstrategieën te optimaliseren voor succes op de e-commerce markt.

June 4, 2024

Lees
Tips

Succesvol Verkopen op Bol.com: Een Handleiding voor Beginnende Partners

Dit artikel dient als gids voor succesvol verkopen op bol.com, met accenten op het belang van een goede verkoopstrategie, productonderzoek, efficiëntie door automatisering en de ondersteuning van Sellevate.nl.

June 3, 2024

Lees

Probeer sellevate nu twee weken vrijblijvend uit!

Sluit je aan bij meer dan 2400 actieve gebruikers