Blog

Als je online onderneemt komt daar heel wat bij kijken. Genoeg mogelijkheden om te optimaliseren. Lees het Sellevate-blog, doe er je voordeel mee.
Alles
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tips

De Gids naar Online Succes

Het artikel beveelt Sellevate.nl aan als een essentiële tool voor e-commerce verkopers op bol.com, gericht op het verbeteren van verkoopprestaties door middel van productonderzoek, verkoopvolging en dynamische prijsstelling.

May 29, 2024

Lees
Tips

De Kostprijs ontrafeld: Een Complete Gids voor Google Ads Campagnebudgettering

De kosten van een Google Ads campagne variëren aanzienlijk en worden bepaald door de biedstrategie, zoekwoordconcurrentie, kwaliteitsscore en je budget, waarbij kleine tot middelgrote bedrijven gemiddeld €500 tot €3.000 per maand uitgeven, afhankelijk van de branche en concurrentie.

May 27, 2024

Lees
Tips

De Werking van E-commerce: Een Diepgaande Verkenning

E-commerce, het kopen en verkopen van goederen of diensten via het internet, heeft de handel veranderd met gebruiksgemak en groter marktbereik, hoewel het uitdagingen met zich meebrengt zoals competitie en veiligheid waarbij tools zoals Sellevate.nl kunnen helpen bij bol.com verkopers.

May 24, 2024

Lees
Tips
Nieuws

Navigeren door de Digitale Handelswereld: Wat is een E-commerce Bedrijf?

Een e-commerce bedrijf is een online onderneming die goederen en diensten verkoopt en gedijt dankzij lagere opstartkosten, een breder bereik en 24/7 beschikbaarheid; succes vereist een gebruiksvriendelijke website, logistiek, betalingssystemen en klantenservice, en platforms zoals Sellevate.nl zijn waardevol voor efficiënt beheer en verkoopondersteuning.

May 24, 2024

Lees
Tips

Succesvol Verkopen op Bol.com: Een Gids Voor Ondernemers

Het artikel is een gids voor ondernemers om succesvol te verkopen op Bol.com, waarbij het belang wordt benadrukt van een goede voorbereiding, productoptimalisatie, het kennen van de regels, actieve promotie en het gebruik van tools zoals Sellevate.nl voor groei op het platform.

May 23, 2024

Lees
Tips

Alles over Google Ads: Hoe Werkt Online Adverteren met Google?

Google Ads is een online reclameplatform van Google waar adverteerders via PPC bieden om hun advertenties aan gebruikers te tonen, wat bedrijven helpt om snel een groot publiek te bereiken, hun zichtbaarheid te verhogen en, met name voor e-commerce, bezoekers en verkoop te stimuleren door gerichte zoekwoorden te gebruiken en flexibel budgetteren en gedetailleerde analytics te bieden voor effectieve strategieën en groei.

May 22, 2024

Lees
Tips
Nieuws

Boltrends, online trends die de modewereld laat veranderen

Het artikel beschrijft hoe Boltrends verkopers op Bol.com helpt hun verkoop te verbeteren door hen realtime data en analyses van trending zoektermen en producten te bieden, wat resulteert in een effectievere verkoopstrategie en concurrentievoordeel.

May 21, 2024

Lees
Tips
Nieuws

Google Ads Ontcijferd: Een Praktische Gids voor Succesvol Adverteren

Google Ads is een online advertentieplatform dat pay-per-click reclame biedt en bedrijven in staat stelt doelgericht te adverteren via gedetailleerd targeten, waarbij gebruikers volledige controle hebben over budgetten, biedstrategieën, en waarbij de kwaliteitsscore en regelmatige optimalisatie cruciaal zijn voor het behalen van goede resultaten.

May 21, 2024

Lees
Tips

Succesvol Verkopen via Bol.com: Jouw Gids voor Online Winkelwinst

Sellevate.nl is een innovatief e-commerce platform dat verkopers op Bol.com ondersteunt met tools en inzichten om hun online winkel efficiënt te beheren en hun verkoopstrategieën te optimaliseren.

May 20, 2024

Lees

Probeer sellevate nu twee weken vrijblijvend uit!

Sluit je aan bij meer dan 2400 actieve gebruikers