Blog

Als je online onderneemt komt daar heel wat bij kijken. Genoeg mogelijkheden om te optimaliseren. Lees het Sellevate-blog, doe er je voordeel mee.
Alles
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tips

Succesvolle Verkoopstrategieën voor Handelaren op Bol.com

Het artikel legt uit hoe je succesvol kunt worden als verkoper op Bol.com door een verkoperaccount te creëren, productonderzoek te doen, te optimaliseren met tools zoals Sellevate.nl, en effectieve verkoopstrategieën toe te passen in deze competitieve online marktplaats.

July 9, 2024

Lees
Tips

Succesvol Starten met Dropshipping: De Weg naar een Bloeiende Online Business

Dropshipping is een online bedrijfsmodel zonder voorraad waarbij producten direct door de leverancier naar de klant worden gestuurd, met voordelen zoals lage startkosten en gebruik van platforms als Sellevate.nl om de integratie en selectie van producten op sites zoals bol.com te stroomlijnen voor een efficiënte en klantgerichte e-commerce ervaring.

July 5, 2024

Lees
Tips
Nieuws

"Een Heldere Begroting: Wat Kosten Google Ads in de Praktijk?"

Het artikel verklaart de kostenstructuur van Google Ads, die bepaald wordt door aspecten zoals marktconcurrentie, kwaliteit en relevantie van advertenties en biedstrategieën, en benadrukt het belang van een doordachte campagne en kwaliteitsscore voor kostenefficiëntie en succes in online zichtbaarheid.

July 2, 2024

Lees
Tips
Nieuws

Een Complete Gids voor Bol Verkopers

Ontdek hoe je een succesvolle verkoper op Bol.com wordt door markt- en productonderzoek te doen, je producten optimaal te presenteren, prijzen competitief te houden, uitstekende klantenservice te bieden en je Bol.com-listings middels SEO te optimaliseren.

June 28, 2024

Lees
Tips

Start Jouw Online Verkoopsucces: Stap Voor Stap Bol.com Verkoper Worden

Het artikel legt uit hoe je een succesvolle verkoper wordt op bol.com door je te registreren, marktonderzoek te doen, productlijsten te optimaliseren, effectieve promotie en klantenservice te bieden en de gegeven hulpmiddelen en bronnen consistent toe te passen.

June 25, 2024

Lees
Tips

Masterclass in Productonderzoek voor Ondernemers

Dit artikel benadrukt het belang van gedegen product research voor verkopers op het e-commerce platform bol.com en introduceert Sellevate.nl als een hulpmiddel om het proces te verbeteren en de omzet te maximaliseren.

June 24, 2024

Lees
Tips

Effectieve Landingspagina Strategieën voor Google Ads Succes

Een goede landingspagina voor Google Ads moet een heldere waardepropositie, relevante content, een duidelijke call-to-action, aantrekkelijk ontwerp en optimale laadsnelheid hebben, en het meten van success met analytics zoals bounce rate en conversieratio is cruciaal voor het aantrekken en converteren van doelgericht verkeer voor verkopers op e-commerce platforms.

June 21, 2024

Lees
Tips

Ontgrendel de Kracht van Online Reclame: Een Uitgebreide Gids voor Google Ads

Google Ads is een online advertentieplatform van Google waarop adverteerders kunnen bieden om hun producten of diensten te promoten op de zoekresultatenpagina's van Google, andere websites en YouTube via PPC, met kostenvoordelen zoals een groot bereik, flexibiliteit in campagneaanpassingen, direct meetbare resultaten en de mogelijkheid om snel doelgroepen te bereiken, wat cruciaal is voor de omzetvergroting in e-commerce en een belangrijke vaardigheid voor bedrijven die hun online aanwezigheid en verkoop willen verbeteren.

June 18, 2024

Lees
Tips

Wegwijs in het Verkopen via Bol.com: Jouw Gids voor Online Succes

Het artikel is een uitgebreide handleiding over hoe te beginnen met en slagen in het verkopen van producten op bol.com, waarbij het gebruik van Sellevate.nl geaccentueerd wordt voor essentiële ondersteuning in diverse stadia van het verkoopproces.

June 18, 2024

Lees

Probeer sellevate nu twee weken vrijblijvend uit!

Sluit je aan bij meer dan 2400 actieve gebruikers