Partners Sellevate

Dashboard mockup

Bol.com

Helpen om zo efficiënt en succesvol mogelijk online te ondernemen op bol.com. Dat is wat Sellevate doet. Dat kan door inzicht te krijgen in de mogelijkheden die je hebt, bijvoorbeeld door slim marktonderzoek te doen. Daarnaast is Sellevate ook een uitstekende tool waarin je je online verkopen op bol.com volgt en optimaliseert.

Probeer sellevate nu twee weken vrijblijvend uit!

Sluit je aan bij meer dan 2400 actieve gebruikers

EffectConnect

E-commerce integratieplatform die alle slimme functies die je nodig hebt om een geautomatiseerde e-commercebedrijf te runnen. Alle kennis over:- Repricing- Voorraadbeheer meerdere magazijnen- Statistieken en analyse- Smart Data- Order management- FulfilmentEffectConnect is gespecialiseerd in integraties van platformen. Zo hebben ze interface met Amazon, eBay, Kaufland en andere marketplaces in Europa. De backoffice integraties met Exact, AFAS en andere. De API is zo goed intwikkeld dat je vaak je eigen integratie kunt maken.
Dashboard mockup
Dashboard mockup

Fulfilment.nl

Fulfilment.nl neemt je webshop logistiek uit handen. Heb je een eigen webshop of ben je verkoper op bol.com of Amazon? Fulfilment.nl verzendt al je bestellingen!Ook verkopers die liever zelf de logistiek uitvoeren worden geholpen door Fulfilment.nl. Zo bieden ze ondersteuning aan op het gebied van software, inrichting, processen, vervoerders en nog veel meer.